Setari Cookie-uri

10 Carti despre diete care iti vor schimba viata

Alimentatia corecta iti poate schimba ori salva viata si te poate vindeca de boli! Iti propunem 10 carti pe care ar trebui sa le citesti, carti ce iti vor intregi cunostintele nutritionale si te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri!

Hrana pentru Viata

HRANA PENTRU VIATA - Miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii, o excelenta carte de nutritie scrisa de doctorul DANIEL MENRATH.

Milioane de oameni din intreaga lume, urmand modul de hranire prezentat in aceasta lucrare, au constatat cu uimire ca sanatatea le revine în organism doar respectand calea simpla a naturii. In proportie de 100% sanatatea acestora s-a imbunatatit vizibil, iar in 85% din cazuri au aparut vindecari spectaculoase. Din aceasta carte invatam ca este important nu numai ce mancam, dar si cand mancam si in combinatii.
HRANA PENTRU VIATA prezinta un program de imbunatatire a sanatatii, un pas spre o viata mai productiva şi o cale sigura de reglare (in plus sau in minus) a greutatii. Potrivit autorului, adoptand acest stil de viata sanatos, se va constata o crestere a energiei interne si disparitia simptomelor unor boli.

Citește și:

Poti achizitiona cartea Hrana pentru Viata aici.

Pret: 35 lei

Citind aceasta carte veti avea parte de:
- sanatate fara medicamente
- o reglare vizibila a metabolismului
-o greutate optima
-purificarea organismului de toxine
- folosirea corecta a alimentelor
- mai multa rezistenta fizica
-mai multa energie
Vei reduce riscul:
-aparitiei a doua dintre cele mai raspandite boli
din întreaga lume: bolile de inima si cancerul.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.