Setari Cookie-uri

10 Carti medicale care sa nu-ti lipseasca din biblioteca

Iti propunem o colectie de carti medicale pentru uzul tuturor, care iti vor aduce toate informatiile de care ai nevoie pentru a te mentine sanatoasa.

BOLI SPECIFICE FEMEILOR

BOLI SPECIFICE FEMEILOR

Pentru comanda si mai multe informatii despre carte accesati BookCity.ro

Retetele Mariei Treben, sfaturile ei, existente in volumele din seria de fata, toate v-au ajutat sa aflati din tainele plantelor medicinale, in toate v-a fost impartasit experienta de neegalat a autoarei. Este o lucrare de exceptie ce va ofera tratamente de-a dreptul miraculoase!

Dar boli specifice femeilor ofera un numar impresionant de scheme de tratament pentru cele mai delicate, mai intime, mai grele suferinte la care organismul femeii este supus, de-a lungul intregii sale vieti, in calitatea acesteia si ca membra a sexului feminin, si ca mama, si ca sotie, afectiuni pe care de multe ori ea le trece cu vederea, fie considerand, ca asa ii este dat, fie fiindu-i jena sa le marturiseasca medicului.

Si fara exagerare, bazandu-ne pe rezultate concrete, va prezentam si cateva retete miraculoase impotriva unor boli cumplite: cancerul de san, cancerul organelor genitale, cancerul aparatului urinar. Dar, inainte de a folosi toate recomandarile noastre, inainte de a apela la plante medicinale, trebuie sa stiti exact ce maladie aveti. Deci trebuie stabilit un diagnostic corect, ceea ce numai un doctor o poate face. Iar daca nu aveti nici o boala si nici nu vreti sa va imbolnaviti, Maria Treben va da nenumarate solutii de prevenire a bolilor, de calire a organismului, de intretinere a sanatatii numai cu mijloace naturale: infuzii, esente, tincturi, bai de plante, amestecuri de ceaiuri, masaje cu jeturi de apa rece, calda sau alternante, exercitii de rlaxare, etc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.