Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 19-25 august

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Pentru voi, dragi nativi Berbec, perioada cuprinsa intre 19 si 25 august va aduce o serie de schimbari si de provocari care va ajuta sa va puneti in evidenta unele calitati la care nu ati mai apelat de multa vreme.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Treceti printr-o perioada cu multe situatii imprevizibile, care va solicita sa faceti fata noutatii si provocarii, cu rezultate cat mai bune, dar si cu un mare consum energetic si emotional. Asadar desi pe de o parte va simtiti motivati si optimisti, pe de alta parte va simtiti suprasolicitati si ametiti ca dintr-un carusel.

Este astfel posibil ca spre finalul saptamanii sa va simtiti epuizati. Astrologul atrage atentia cu privire la excesele alimentare si la greutate.

Tot in privinta sanatatii trebuie sa fiti atenti la toate acele patologii care pot fi activate de stres, de la boli de piele ca psoriazis pana la tulburari digestive sau nervoase.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Sfatul astrologului: organizati-va timpul pentru a rezerva suficiente ore odihnei. Aveti nevoie de multa odihna.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Perioada cuprinsa intre 19 si 25 august este pentru voi, dragi nativi Taur, plina de situaii care va determina la schimbare oricat v-ati opune.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.