Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 19-25 august

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

Cu cat va opuneti mai putin, cu atat va veti adapta mai usor la noile ipostaze. Va simtiti suprasolicitati, tensionati, tracasati, stresati si sunteti fortati sa intelegeti rapid scopul sau rolul unor evenimente si sa gasiti solutii pentru a adapta situatiile la nevoile voastre.

Psihic si emotional sunteti ravasiti, dar primiti totodata adevarate lectii karmice. Unele persoane din jurul vostru joaca un rol cheie in acest sens.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, digestia si sistemul nervos raman in continuare sensibile. De asemenea sistemele urinar si cel genital pot suferi tulburari. Este indicat sa nu faceti excese de niciun fel, sa evitati sa va enervati, sa gasiti metode care va alunga stresul si sa va odihniti mai mult.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Sfatul astrologului: incercati sa va programati la medic pentru analize de rutina.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Dragi nativi Gemeni, traversati in aceasta saptamana o perioada minunata pentru voi, astrele va sustin in tot ceea ce faceti si tot ceea ce va doriti. Va lumineaza mintea si va motiveaza sufletul.

Citește și:

Sunteti asadar optimisti, metodici, comunicati excelent si reusiti sa gasiti cele mai bune solutii pentru probleme care v-au framantat de ceva vreme.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.