Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 19-25 august

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

In planul sanatatii fizice va simtiti excelent, organismul vostru dispune de energie si de o buna imunitate, astfel ca bolile vor sta departe.

Satul astrologului: mizati pe intuitie si notati toate ideile care va trec prin minte.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Nativii Rac traverseaza acum o perioada care le aduce tot mai multe evenimente pozitive, ca un trend ascenent, spre “mai bine”, spre “mai sanatos”.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Asadar daca pana acum ati tot amanat unele controale medicale, este timpul sa le programati meticulos si sa luati unele decizii in privinta sanatatii voastre. Veti primi vesti care va vor determina sa faceti schimbari si inca in ritm alert.

Asadar va simtiti usor rascoliti in plan emotional, iar astrologul va sugereaza sa cautati incredere in sanul familiei. Chiar daca teama pentru unele decizii sau interventii medicale este mare, totusi aceste evenimente au rol sa va imbunatateasca sanatatea.

Citește și:

Va simtiti ingrijorati si simtiti nevoia sa fiti mai atenti la stilul de viata. Luati astfel masuri care sa va intretina sanatatea, sa va pregateasca pentru medic si sa va determine sa detineti o stare de sanatate mai buna.

Sfatul astrologului: nu amanati vizitele la medic si cautati alinare in sanul familiei.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.