Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 19-25 august

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 19 si 25 august aduce o serie de vesti bune si de solutionari care va motiveaza si va determina sa fiti mai optimisti.

Aveti multa energie sa duceti la bun sfarsit tot ceea ce v-ati propus, iar astrele va sustin. Desi suprasolicitarea a devenit deja o obisnuinta, totusi astrologul va atrage atentia privind odihna si managementul stresului.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

In planul sanatatii va simtiti excelent, desi o serie de tensiuni interioare va pot tulbura sistemul nervos si digestiv. Este posibil sa fiti tentati la excese alimentare, asadar va recomandam prudenta privind greutatea. Pentru cei cu diabet sau boli cardiovasculare, astrologul recomanda strictete in privinta regimului, exista riscul ca simptomele acestor afectiuni sa se agraveze.

Citește și:

Sfatul astrologului: adoptati metode antistres si nu faceti excese alimentare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, perioada cuprinsa intre 19 si 25 august va aduce o serie de evenimente noi care va incearca adaptarea la schimbare.

Mai mult decat atat, chiar voi simtiti nevoia unei schimbari care sa va revigoreze planul emotional. Va simtiti agitati si aveti pretentii mai mari de la voi, de aceea cautati solutii sa mergeti pe alta cale, una pe care o considerati mai buna.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.