Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 26 august – 1 septembrie

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

Mai mult decat atat, astrele va supun unui proces de invatare, va dau o lectie cu privire la autocontrol. Veti fi nevoiti sa va stapaniti impulsurile, sa va controlati cuvintele si sa va reamintiti de oameni pe care deodata i-ati abandonat in acest an, carora nu le-ati mai dat niciun semn.

Fizic starea de sanatate va joaca mici feste, asadar pot sa apara unele tulburari la nivelul sistemului digestiv, sistemului urinar sau chiar vezica biliara poate suferi.

Sfatul astrologului: pastrati-va gandurile pozitive, chiar daca veti simti griji sau poate chiar veti traversa stari depresive. In esenta nu se intampla nimic rau.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Dragi nativi Leu, veti traversa o perioada plina de adrenalina, cu sentimente puternice si evenimente care va antreneaza toata energia.

Comunicati excelent, aveti un tonus psihic fantastic, invatati usor, va mobilizati atentia cu usurinta si reusiti sa ramaneti concentrati pe tot ceea ce faceti.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, puteti suferi unele tulburari la nivelul sistemului nervos, digestiv, urinar sau chiar genital. Va recomandam prudenta in privinta alimentatiei.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.