Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 26 august – 1 septembrie

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

Sfatul astrologului: nu va consumati energia pe dispute sau alte evenimente care nu va aduc niciun castig. In aceasta saptamana trebuie sa va dozati prudent energia pentru a face fata tuturor provocarilor.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, perioada cuprinsa intre 26 august si 1 septembrie este una extraordinara, cu evenimente pozitive, cu sentimente puternice, dar si cu lectii de viata.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Va simtiti ca intr-un carusel, incercati sa va mentineti atentia focalizata pe tot ceea ce faceti. Evenimentele vin ca o tornada, sunt diverse, provocatoare si totodata va consuma energia.. Desi traiti momente minunate in aceasta saptamana, aveti noroc si sunteti sustinuti astral, totusi este posibil ca la finele saptamanii sa va simtiti epuizati.

In planul sanatatii fizice, sistemele nervos, digestic si cardiovascular sunt sensibilizate.

Citește și:

Sfatul astrologului: puteti adopta un program de miscare, se pare ca sportul va este un real prieten in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Perioada cuprinsa intre 26 august si 1 septembrie este pentru voi, dragi nativi Balanta, plina de contradictii, de intrebari, dar si de o dorinta puternica de schimbare.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.