Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 9-15 septembrie

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

Din punct de vedere al sanatatii fizice avem vesti mai bune, starea de sanatate este foarte buna, comparativ cu ultima perioada cand ati suferit tot felul de incercari din partea organismului. Acum va redresati, organismul vostru are o mare putere de regenrare si sistemul imunitar functioneaza la colte maxime.

Sfatul astrologului: incercati sa cceptati adevarul, chiar daca nu este tocmai pe placul votru. O iluzie asupra realitatii va poate crea adevarate probleme.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru voi, dragi naitiv Gemeni, perioada cuprinsa intre 9 si 15 septembrie contureaza aptitudinile voastre in privinta comunicarii.

Reusiti astfel sa gasiti solutii comunicand cu ceilalti, inchegati relatii benefice si totodata va largiti cercul de prieteni.

Cu toate acestea, va veti simti obositi la finalul acestei saptamani, de aceea va sugeram sa va rezervati un weekend pentru odihna.

Citește și:

In privinta sanatatii fizice, astrele atrag atentia asupra organelor din abdomenul inferior: intestine, colon, rinichi, vezica urinara, prostata, aparat genital la femeie.

Sfatul astrologului: nu va neglijati programul de odihna.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.