Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 9-15 septembrie

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, perioada cuprinsa intre 9 si 15 septembrie este una frumoasa, cu vesti bune, cu intamplari placute, cu armonie si voie buna.

Sanatatea psihica este excelenta, sunteti rationali, ganditi rapid, aveti putere mare de munca si rezistenta la stres si totodata acumulati cu usurinta noi informatii. Este posibil sa va simititi usor tensionati, desi nu aveti motive probabil caracterul zodiei isi pune amprenta.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Din punct de vedere al sanatatii fizice, este indicat sa mergeti la medic pentru o reevaluare a starii de sanatate. Este posibil ca unele organe sa dea semene de suferinta, desi acestea nu sunt tocmai evidente si poate chiar nici nu ati observati anumite simptome.

Sfatul astrologului: fiti vigilenti si nu dati inapoi de la nicio provocare, se poate transforma inr-o experienta de neuitat.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Perioada cuprinsa intre 9 si 15 septembrie, va aduce, dragi nativi Leu, o capacitate fantastica de comunicare, dar si idei foarte bune la momentul potrivit.

Reusiti sa revolvati problemele doar din vorbe, am putea spune ca in cazul vostru puterea cuvantului este foarte mare. Avti un tonus psihic excelent, idei bune si forta de munca.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.