Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 16-22 septembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Organismul devine mult mai rezistent, durerile si disconfortul dispar, insa ramaneti in continuare precauti si nu renuntati la tratamente ori la regim, caci se pare ca organismul vostru este inca sensibil. Sunt vizate sistemele digestiv, respirator si nervos.

Cu alte cuvinte, daca nu faceti alegeri sanatoasa si va neglijati sanatatea ori odihna, puteti suferi de dureri de cap, de nevralgii, scaderea imunitatii, raceli, dureri de stomac sau chiar afectiuni ca apendicita.

Este posibil ca unele din aceste simtome sau afectiuni sa le fi trait deja. In tot cazul, retineti ca sanatatea se imbunatateste, dar este nevoie si de efortul vostru pentru a va bucura de disparitia simptomelor si disconfortului.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare nativ/ zodie

Din punct de vedere al sanatatii psihice, starea tensionata poate persista si in aceasta saptamana, insa astrele arata ca, de veti petrece mai mult timp cu prietenii, va veti simti mai bine.

Citește și:

Sfatul astrologuli: alegeti sa petreceti timpul alaturi de cei dragi, in felul acesta va veti destinde.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Saptamana cuprinsa intre 16 si 22 septembrie va aduce, dragi nativi Gemeni, o serie de provocari in ceea ce priveste cariera sau evolutia profesionala.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.