Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 16-22 septembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Fie veti sustine examene, fie va concentrati spre o ascensiune in plan profesional. Lucrati cu motivatie, intens, acumuland cu usurinta noi informatii si mizand pe propriile forte in ceea ce priveste viitorul.

Parcurgeti asadar o saptamana tensionata, suprasolicitanta, insa este o saptamana in care va simtiti atat de motivati, incat sunteti siguri ca puteti muta si muntii.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, organismul vostru da dovada de o buna rezistenta la stres, avand un sistem imunitar care functioneaza la cote maxime si care va protejeaza de bolile de sezon.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare nativ/ zodie

Sfatul astrologului: incercati sa nu neglijati odihna.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, perioada cuprinsa intre 16 si 22 septembrie va aduce evenimente pozitive, desi zilele va sunt incarcate.

Traiti o perioada calda din punct de vedere emotional, va apropiati mai mult de familie, va simtiti pretuiti, iubiti si protejati de cei dragi si in ei gasiti puterea de a rezolva toate problemele cu care va confruntati.

Citește și:

Din punct devedere al sanatatii fizice, vestile astrale sunt bune, simtiti o ameliorare a starii de sanatate, simtomele dispar si va simtiti mai tonici, mai energici, mai odihniti.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.