Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 16-22 septembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Sfatul astrologului: cautati alinare in sanul familiei.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Perioada cuprinsa intre 16 si 22 septembrie este pentru voi, dragi nativi Leu, una plina de evenimente contradictorii, astfel incat traiti atat provocari, cat si evenimente pozitive.

Va simtiti nesiguri pe viitorul apropiat, caci situatiile pe care le intalniti sunt imprevizibile si greu de administrat. Aveti nevoie sa va adaptati rapid la noile situatii, sa faceti fata cu usurinta schimbarii, insa astrologul va sugereaza sa cereti ajutorul prietenilor, acestia vor veni cu idei salvatoare si tot suportul de care aveti nevoie.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare nativ/ zodie

Sanatatea fizica este buna, desi imunitatea va poate juca feste. Usoare boli de sezon va pot da batai de cap, dar nu este cazul sa va ingrijorati.

Sfatul astrologului: acordati mai multa atentie alimentatiei.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru voi, dragi naitivi Fecioara, perioada cuprinsa intre 16 si 22 septembrie este una buna, cu evenimente placute, cu efect linistitor si pozitiv.

Din punct de vedere psihic va veti simti mai usurati, o mare parte din tensiuni dispar, prietenii va apreciaza si in sfarsit va simtiti mai liberi, mai energici, mai motivati. Gasiti astfel resurse pentru a duce la bun sfarsit toate planurile voastre.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.