Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 23-29 septembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana cuprinsa intre 23 si 29 septembrie va aduce, dragi nativi Berbec, o serie de provocari, tensiuni si situatii care necesita o adaptare rapida, solutii inedite si mult control al stresului.

Astrele par sa isi faca de cap pe harta voastra astrala, asadar va fi greu sa gasiti un curs al lucrurilor, pur si siplu totul este haotic, nu stiti cand incepe, de unde vine, cand si cum se va termina, tot ceea ce este important consta in a va mentine cumpatul, a nu da frau liber impulsivitatii si in a ramane alaturi de prieteni si cei dragi, chiar daca uneori va vine sa fugiti in lumea larga. Fiti rabdatori, vestile bune nu sunt departe.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Din punct de vedere al sanatatii fizice, astrele nu aduc multe noutati, bolile de sezon par sa va ocoleasca, dar astrologul atrage atentia asupra celor care sufera de afectiuni cardiovasculare, de hipertensiune arteriala, de colesterol marit ori de boli ale sistemului endocrin si nervos – toate aceste organe si sisteme par a fi sensibilizate in aceasta perioada.

Citește și:

Sfatul astrologului: gasiti metode care va alunga stresul si nu ezitati a le pune in practica.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, perioada cuprinsa intre 23 si 29 septembrie aduce o serie de energii pozitive, astfel ca va simtiti motivati, optimisti si gata sa infruntati orice obstacol, convinsi de propriul succes.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.