Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 23-29 septembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Va simtiti excelent, va place sa aveti grija de voi, sa va rasfatati, sa va ingrijiti aspectul si tinuta, sa mergeti la coafor, sa va schimbati look-ul, am putea spune ca sunteti preocupati in special de imaginea fizica si de propriul rasfat in aceasta saptamana.

Sanatatea este una buna, rezistati cu usurinta in fata stresului, faceti fata schimbarilor si bolile de sezon par sa va ocoleasca. Aveti o imunitate buna, iar organismul vostru prezinta o mare capacitate de regenerare.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Sfatul astrologului: mizati pe diplomatie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Ultima saptamana a lunii spetmebrie va aduce, dragi nativi Gemeni, multa dragoste, o energie emotionala fantastica si vreme de romantism.

Asadar va regasiti in toate gesturile tandre, in evenimentele romantice in bratele partenerului, cu alte cuvinte resursele voastre de afla in planul sentimental. Este desigur un plan sensibil, dar pe cat este de vulnerabil, pe atat este de frumos. Asadar sanatatea psihica este extraordinara, traiti practic in alta lume, cu alte valori, cu alte vibratii.

Citește și:

Din punct de vedere al sanatatii fizice, astrele aduc vesti bune, imunitatea voastra este crescuta, iar bolile par sa stea departe de voi. Va atragem insa atentia asupra sistemului reproducator, care este sensibilizat in aceasta saptamana. O vizita la medicul specialist ar fi indicata daca observati orice manifestare neplacuta.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.