Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 23-29 septembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Sfatul astrologului: mizati pe intuitie si lasati-va purtati de dragoste.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, perioada cuprinsa intre 23 si 29 septembrie va aduce momente complexe, solicitante, dar care totodata par sa aduca rezultatele pe care le asteptati de multa vreme.

Va simtiti extraordinar, sunteti veseli, optimisti, dinamici, reusit sa finalizati o serie de proiecte care va ingrijorau de multa vreme si starea voastra psihica este mult mai buna decat in ultima perioada.

Aveti curajul sa demarati unele proiecte, sa va puneti in aplicare planurile, sa incepeti a va indeplini chiar voi dorintele.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

In planul sanatatii fizice, vestile bune ajung de asemenea si la voi. Organismul vostru functioneaza la cote maxime, bolile de sezon va ocolesc, iar in cazul celor care sufera de afectiuni cronice am putea spune ca starea generala se imbunatateste si simptomele obinsuite se atenueaza.

Citește și:

Sfatul astrologului: ramaneti alaturi de cei dragi sau de prieteni, in aceste cercuri de apropiati va puteti reincarca bateriile.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Perioada cuprinsa intre 23 si 29 septembrie este pentru voi, dragi nativi Leu, una minunata in privinta comunicarii la orice nivel.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.