Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 23-29 septembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Reusiti astfel sa obtineti tot ceea ce doriti de la cei din jur, dar sa si convingeti, prin urmare reusiti in ceea ce va propuneti, in afaceri, la examene, la munca, dar si in relatia intima.

Astrologul va sugereaza sa gasiti timp pentru un program de sport, se pare ca miscarea joaca un rol important in mentinerea sanatatii, cel putin in cazul vostru.

Fizic dati dovada de o buna rezistenta a organismului in fata stresului, dar si in fata bolilor, asadar veti avea o perioada linistita pe planul sanatatii.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Sfatul astrologului: incercati sa adoptati o dieta sanatoasa si sa gasiti timp pentru un program de miscare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, perioada cuprinsa intre 23 si 29 septembrie este una de bun augur, cu evenimente pozitive, cu planuri multe si momente de neuitat.

Am putea spune ca sunteti chiar visatori, chiar asa, va place sa visati cu ochii deschisi la viitorul nu foarte indepartat, chiar daca aceasta stare de spirit nu este deloc caracteristica vietii voastre.

Citește și:

Va simtiti optimisti, dati dovada de o energie inerioara de invidiat, reusiti sa va detasati de obstacole, sa ii intelegeti pe cei din jur fara sa va enervati si reusiti de semenea sa va canalizati energia catre tot ceea ce este constructiv. Am putea spune deci ca este o saptamana minunata pentru voi.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.