Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 30 septembrie-6 octombrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Simtul vostru este insa unul ascutit, asadar reusiti sa indentificati comploturile, daca acestea exista, mesajele non-verbale, gandurile ascunse ale celorlalti, prin urmare reusiti sa va feriti de toate pericolele acestei saptamani.

Este posibil ca spre finalul saptamanii sa va simtiti obositi, iar imunitatea sa fie usor scazuta. Bolile de sezon par sa nu va dea batai de cap, asadar in ansablu starea de sanatate este una buna.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Sfatul astrologului: mizati pe o alimentatie sanatoasa si evitati sa va enervati.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni se bucura de o perioada benefica pentru ei in aceasta saptamana.

Asadar, dragi nativi Gemeni, perioada cuprinsa intre 30 septembrie si 6 octombrie va aduce o mare capacitate de comunicare, noi relatii si noi prieteni, noi usi deschise si un succes important in viata publica.

Citește și:

Sunteti apeciati, uneori chiar invidiati, dar si promovati si respectati. Aveti un tonus intelectul foarte bun, o sensibilitate de artist, cretaivitate la cote maxime si o extraordinara capacitate de a comunica si a convinge. Asadar am putea spune ca este o saptamana a succesului.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, este posibil sa va suprasolicitati si imunitatea sa scada usor. Chiar daca in aceasta saptamana nu veti avea simptome suparatoare ori semne ale scaderii imunitatii, totusi este posibil ca saptamana ce vine sa aduca, cu intarziere, efectele suprasolicitarii de acum.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.