Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 30 septembrie-6 octombrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Sfatul astrologului: va mobilizati cu toate fortele pentru obtinerea unor rezultate. Astrologul va recomanda sa nu va epuizati toate resursele, daca doriti sa va pastrati starea de sanatate.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Perioada cuprinsa intre 30 septembrie si 6 octombrie este pentru voi, dragi nativi Rac, ca o provocare, iar domeniul sanatatii este in prim-plan.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Simtiti nevoia sa va reevaluati starea de sanatate sau luati o decizie cu privire la aceasta. Mergeti la medic, faceti analize, aveti emotii cu privire la unele rezultate care sunt importante pentru voi si planuiti un tratament, o interventie care sa va aduca un plus de bine in viata.

Psihic traversati o perioada tensionata, cu bucurii, dar si emotii, va simtiti suprasolicitati, dar totodata motivati in tot ceea ce faceti.

Sfatul astrologului: indrazniti sa puneti in aplicare tot ce v-ati propus. Indiferent de rezultate, veti rezolva probleme importante din ultima jumatate de an.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Saptamana cuprinsa intre 30 septembrie si 6 octombrie este pentru voi, dragi nativi Leu, piperata cu situatii care va cer sa le rezolvati in mod acut.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.