Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 30 septembrie-6 octombrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Astfel ca este posibil sa va simtiti asaltati de tot soiul de situatii, solicitari, nevoi, insa totodata multumirea pe care o simtiti in urma rezolvarii acestor situatii va umple sufletul si va determina sa va simtiti minunat. Asadar, in ciuda avalansei de evenimente, va simtiti extraordinar, motivati si puternici.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, desi imunitatea voastra este foarte buna si bolile par sa va ocoleasca, este insa posibil ca cei dragi sa aiba nevoie de ingrijirea voastra.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Sfatul astrologului: fiti darnici si rabdatori, caci saptamana va aduce multe vesti bune.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, perioada cuprinsa intre 30 septembrie si 6 octombrie va aduce la lumina calitati care fusesera uitate. Stima de sine creste considerabil in aceasta saptamana, caci veti avea succes in tot ceea ce faceti, iar cei din jur va apreciaza si va respecta.

Citește și:

Va puteti simti suprasolicitati, caci aceasta saptamana pare mai agitata decat precedenta. Insa deja stiti cum sa faceti fata stresului, asadar reusiti sa va organizati si sa puneti in practica tot ce v-ati propus.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, aveti o imunitate crescuta, organismul vostru rezista bine la stres si schimbarile de clima, asadar bolile de sezon nu par sa va dea prea mari batai de cap.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.