9 curiozitati pe care nu le stiai despre tine!

Accesul atat de facil la cunoastere pe care il avem astazi datorita Internetului, ne ajuta sa invatam atat de mult despre noi, despre corpul nostru, sa facem noi si noi descoperiri. Iti propunem sa te relaxezi invatand, prin intermediul acestor informatii interesante.

1. Culoarea pielii tale este rezultatul unui amestec de 4 culori

Am fi cu totii de culoarea untului daca… vasele de sange nu ar adauga un strop de rosu. Un pigment galben ne coloreaza de asemenea pielea, apoi tonuri sepia de melanina, creata ca raspuns la razele ultra-violete ne pigmenteaza pielea. Aceste 4 culori: untiu, rosu, galben si sepia, amestecate in diverse proportii, creeaza culoarea pielii tuturor oamenilor de pe Pamant.

2. Lumea rade impreuna cu tine

Doar privind pe cineva hohotind pe infundate esti la randul tau influentata. Studiile recente au aratat ca rasul este un gest social imitabil. Atunci cand auzim pe cineva razand, este stimulata zona din creier asociata cu miscarile faciale. Mimica joaca un rol foarte important in ceea ce priveste interactiunile noastre. Gesturi ca rasul, hohotitul, zambitul, plansul, cascatul (da! :) ) pot fi modalitati de a crea legaturi sociale puternice in cadrul unui grup.

Retail jobs

Intr-o dimineata, un domn radea singur intr-o statie. Vezi cum au reactionat ceilalti oameni:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri