Setari Cookie-uri

Horoscop 2013: Predictiile in sanatate pentru fiecare zodie

Astrologie: descoperiti predictiile astrale pentru anul 2013 in sfera sanatatii: ce vesti aduc astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Scorpion

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Scorpion

Anul 2013 aduce pentru nativii Scorpion atat perioade bune, cat si mai putin bune in privinta sanatatii. Sunt sensibilizate anul acesta: pielea, rinichii, sfera genitala si stomatologica. Este recomandat sa va protejati aceste organe, sa beti mai multa apa, sa va analizati corpul din cand in cand si sa nu uitati de analizele uzuale. Nu se intrevad insa riscuri pentru boli grave, iar afectiunile cronice vor avea putine perioade de intensificare a simptomelor.

Din punct de vedere psihic 2013 pare a fi un an mai stresant fata de cel precent. O serie de evenimente va vor suprasolicita, dar sa privim pozitiv, aceste evenimente vor duce la o buna dezvoltare a mecanismelor antistres si a controlului emotional. Veti invata sa va pastrati o atitudine pozitiva, dar si sa va stapaniti iesirile comportamentale.

Citește și:

Sfatul astrologului: este un an de maturizare interioara, de incercari, de provocari care va vor determina sa va schimbati in sens bun optica asupra vietii.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.