Setari Cookie-uri

Horoscop 2013: Predictiile in sanatate pentru fiecare zodie

Astrologie: descoperiti predictiile astrale pentru anul 2013 in sfera sanatatii: ce vesti aduc astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Sagetator

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Sagetator

Anul 2013 este un an al tentatiilor pe toate planurile pentru nativii Sagetator. In privinta sanatatii, veti avea tendinta de a manca mai mult, de a va distra mai mult, de a va neglija mai mult tratamentele, toate acestea accentuate de faptul ca in prima jumatate a anului nu se intrevad afectiuni majore sau agravarea bolilor preexistente. Dar in aceasta perioada asimptomatica exista riscul de evolutie lenta, in special pentru bolile metabolice. Atentie la tulburarile hepatice, renale, digestive, dar si la diabet, mai ales pentru seniori. Chiar daca va simtiti bine, aceasta nu inseamna ca va permiteti excese. "Orice om sanatos este un bolnav care se ignora", spunea J. Romanis. Ei bine nu va fi chiar asa de trista situatia sanatatii, dar incercam sa va atragem atentia pentru ca riscuri exista.

Citește și:

Din punct de vedere psihic si emotional astrele va aduc vesti bune. In prima jumatate a anului veti avea parte de evenimente in sanul celor dragi care va vor binedispune mai mult ca oricand - pe scurt veti fi rasfatatii zodiacului. Psihic aveti un tonus bun si o rezistenta fantastica in fata stresului.

Sfatul astrologului: Evitati pe cat posibil excesele de orice fel.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.