Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 28 octombrie-3 noiembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 28 octombrie si 3 noiembrie va aduce, dragi nativi Berbec, noroc si buna intuitie.

Va ies in cale o sierie de ajutoare in tot ceea ce faceti, dar si oportunitati care va aduc succes si buna dispozitie, optimism si mai multa incredere in viitorul apropiat. Sunteti intuitivi, ganditi rapid, ideile va vin repede si gasiti resursele necesare pentru a le pune in practica. Prin urmare am putea spune ca este o saptamana a reusitei pentru voi, dragi nativi Berbec.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

In privinta sanatatii fizice, organismul vostru este mai puternic decat in saptamana precedenta, iar imunitatea crescuta. Astfel ca, daca ati suferit o afectiune de sezon, saptamana aceasta veti simti o ameliorare rapida a simptomelor. In tot cazul, bolile stau departe de voi, iar cu o asemenea stare de spirit, putem deduce ca aceasta saptamana va fi excelenta pentru voi.

Citește și:

Sfatul astrologului: mizeaza pe intuitie si nu rata nicio oportunitate.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, perioada cuprinsa intre 28 cotombrie si 3 noimebrie va aduce o sierie de incercari, de intamplari si experiente care va vor ghida drumul pentru viitorul apropiat, va vor aduce idei si putere de munca, astfel incat am putea spune ca aceasta saptamana reprezinta un pas important in progresul personal.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.