Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 28 octombrie-3 noiembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Aveti un tonus psihic bun, sunteti creativi si mai practici decat de obicei, ceea ce va ofera o mai mare incredere in propriile forte, iar rezultatele va binedispun.

In privinta sanatatii fizice, organismul vostru este destul de rezistent in fata bolilor, insa sistemul digestiv ramane in continuare sensibil.

Sfatul astrologului: incercati sa mizati pe o alimentatie sanatoasa.

Va sugera sa cititi si:
Alimente pansament pentru STOMAC

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Saptamana cuprinsa intre 28 octombrie si 3 noiembrie aduce noutati pentru voi, dragi nativi Gemeni, si poate chiar vreme de schimbare.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Va simtiti pusi in fata unor situatii fara precedent care va cer schimbari fie in rutina zilnica, fie in sistemul de valori personal. Mai mult decat atat, este posibil sa simtiti chiar voi nevoia de a face unele schimbari in viata voastra. Simtiti poate ca undeva v-ati impotmolit sau poate pur si simplu aveti pretentii mai mari de la voi. Astfel ca este posibil sa decideti a schimba unele aspecte din viata voastra.

Citește și:

Sanatatea este buna, organismul vostru prezinta insa unele sensibilitati de natura nervoasa. Fie este vorba despre usoare tulburari ale sistemului nervos, fie va puteti confrunta cu dureri de cap, tulburari de somn sau tulburari digestive.

Sfatul astrologului: incercati sa adoptati o alimentatie sanatoasa.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.