Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 28 octombrie-3 noiembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, perioada cuprinsa intre 28 octombrie si 3 noiembrie este una mai linistita decat in ultima perioada.

Starea de sanatate este mai buna, iar pentru cei care sufera deja de afectiuni cronice sau acute, simptomele se amelioreaza, iar depozitele energetice isi revin la normal. Este important in continuare sa adoptati o conduita sanatoasa de viata, sa aveti grija in privinta alimentatiei, dar si in privinta tratamentului, acolo unde este cazul.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

In plan psihic, putem spune ca in aceasta saptamana emotiile si sentimentele se afla la carma deciziilor. “ganditi cu inima” cum s-ar spune, de aceea astrologul va sfatuieste sa nu semnati contracte, caci sentimentele pot fi uneori inselatoare. Va gasiti insa calmul si starea de bine alaturi de cei dragi, prieteni sau partener.

Citește și:

Sfatul astrologului: nu va izolati in aceasta saptamana, petreceti mai mult timp alaturi de prieteni sau de familie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 28 octombrie si 3 noiembrie este una ce va indeamna la introspectie, la autoanaliza, la reevaluarea propriului sistem de valori.

Toate aceste analize va aduc insa rezultate foarte bune, caci veti face unele schimbari in stilul de viata care va aduc atat succes, cat si sanatate.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.