Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 noiembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Comunicati cu usurinta, castigati increderea celor din jur si va promovati astfel ideile personale. Cei din jur va sar in ajutor acolo unde aveti nevoie.

Sanatatea fizica este excelenta. Organismul vostru este puternic, rezista la stres si la potentialii microbi, astfel ca bolile stau departe de voi in aceasta saptamana.

Sfatul astrologului: sistemul digestiv este sensibil de ceva vreme, de aceea este indicat ca pana in februarie 2014 sa aveti o alimentatie cat mai sanatoasa.

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 noiembrie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Saptamana cuprinsa intre 4 si 10 noiembrie este plina de evenimente imprevizibile, care va solicita si va mentin tonusul psihic.

Va treziti in mijlocul unor evenimente care va solicita si va cer rezolvare rapida ori solutii ingenioase. Este important sa cereti ajutorul celor din jur si sa va organizati riguros. Se pare ca norocul va insoteste si vesti bune in plan financiar sau sentimental se pot ivi.

Citește și:

Starea de sanatate este buna, sistemul imunitar este insa usor slabit, de aceea astrologul va sfatuieste sa adoptati o alimentatie energiznta si sa nu neglijati orele de somn.

Sfatul astrologului: sunteti norocosi in plan financiar si sentimental, de aceea este indicat sa nu ratati oportunitatile.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, perioada cuprinsa intre 4 si 10 noiembrie va surprinde in special in plan emotional.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.