Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 noiembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Aveti un tonus psihic bun, insa o serie de evenimente va tulbura in plan emotional, va trezesc o serie de ganduri si va determina sa faceti unele schimbari. Este posibil ca aceste schimbari sa se fi simtit necesare de multa vreme, insa nu ati avut puterea de a lua deciziile potrivite.

Creativitatea este exceptionala, astfel ca sunt favorizati cei care isi desfasoara activitatea de zi cu zi in domeniul artei, scrierii, modei etc.

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 noiembrie

Sanatatea fizica este mai buna decat in ultimele saptamani, iar imunitatea este mai puternica. Alimentatia joaca insa un rol important in mentinerea sanatatii, de aceea astrologul va sugereaza sa adoptati o alimentatie sanatoasa, iar daca medicul v-a indicat un regim, sa incercati a-l urma cu strictete.

Sfatul astrologlui: mancati sanatos si aveti curajul de a lua decizii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 4 si 10 noiembrie este una provocatoare, caci in unele planuri din viata voastra este nevoie de o riguroasa analiza, dar si de o reevaluare a limitelor.

Citește și:

Astfel ca sunteti tentati sa cautati in trecut unele solutii sau sa va ganditi ca daca ati fi luat alte decizii in trecut, acum ar fi fost mai bine. Este posiibil ca aceste ganduri sa va aduca nemultumire, insa in esenta sunt doar ganduri de reevaluare, invatand astfel din faptele trecutului.

Perioada aduce asadar acumularea unor lectii de viata, obtinerea unor concluzii ca pe viitor unele greseli sa nu se mai repete. Sunteti tentati sa luati decizii, sa va incercati limitele, iar toate aceste manifestari, desi va epuizeaza, va dezvolta si va maturizeaza. Concluzionand, aceasta saptamana este una a progresului pentru voi, dragi nativi Leu.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.