Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 noiembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

In privinta sanatatii fizice, sunt favorizate toate terapiile naturiste, asadar orice tip de tratament doriti sa urmati, poate o metoda de infrumusetare sau remodelare, poate un tratament pentru o disfunctie – toate aceste terapii vor fi potentate astral, iar rezultatele vor fi vizibile in timp scurt.

Sfatul astrologului: gasiti timp pentru voi si incercati orice terapie alternativa, sansa de succes este foarte mare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

In prima parte a periadei cuprinse intre 4 si 10 noiembrie veti fi pusi in fata unor blocaje, dragi nativi Fecioara.

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 noiembrie

Aceste blocaje au de fapt rol constructiv caci va determina sa fiti mai atenti in tot ceea ce faceti, sa invatati sa va controlati reactiile si sa luati decizii doar dupa o analiza riguroasa a situatiilor.

In a doua parte a saptamanii starea psihica este mai buna, va gasiti motivatia in proiectele actuale, va implicati cu pasiune in proiectele personale, munciti mult, cu spor si rezultate extraordinare. Creativitatea functioneaza la cote maxime, astfel ca veti fi inspirati, harnici si motivati.

Citește și:

Organismul vostru functioneaza bine, imunitatea este puternica si bolile de sezon nu par sa va dea prea mari batai de cap. Astrologul atrage insa atentia asupra tulburarilor din sfera digestiva, de aceea este indicat sa adoptati o alimentatie sanatoasa si sa mergeti la medic daca aveti manifestari neplacute.

Sfatul astrologului: nu va ignorati semnalele organismului – mergeti la medic daca este nevoie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Pentru voi, dragi nativi Balanta, perioada curpinsa intre 4 si 10 noiembrie va aduce o serie de incercari din care veti avea de invatat lectii de viata.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.