Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 noiembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Tonusul psihic este foarte bun, aveti capacitatea necesara de a va reorganiza cu usurinta, de a va reorienta in functie de schimbarile pe care viata vi le cere, sunteti flexibili si foarte inspirati. Reusiti astfel sa transformati o saptamana dificila intr-o perioada plina de impliniri si rezultate bune.

In planul sanatatii fizice, organismul vostru prezinta o imunitate usor slabita la nivel respirator, asadar sunteti predispusi la raceli, sinuzite, rinite sau afectiuni in planul ORL. Va sfatuim sa evitati frigul si alimentele reci.

Sfatul astrologului: nu luati decizii din impulsivitate si bazati-va pe intuitie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Pentru voi, dragi nativi Scorpion, perioada cuprinsa intre 4 si 10 noiembrie reprezinta o continua provocare in toate planurile vietii voastre.

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 noiembrie

Din punct de vedere psihic sunteti optimisti, comunicati cu surinta, iar creativitatea va ajuta sa gasiti rapid solutiile de care aveati nevoie.

Citește și:

Tot in aceasta perioada apare si necesitatea unor schimbari pe care fie le faceti voi, fie trebuie sa va supuneti acestora. Asadar traversati o perioada provocatoare care va indeamna sa aduceti ceva nou in viata voastra, fie in planul relatiilor, fie in modul de viata.

Sanatatea fizica este bine aspectata astral, aveti o imunitate puternica, insa sistemul respirator poate fi afectat. Protejati-va, pe cat posibil, de afectiuni la nivelul cailor respiratorii si al sinusurilor.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.