Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 18-24 noiembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

In plan psihic starile de bucurie alterneaza cu cele tensionate, in functie de harta astrologica personala. Rezistati insa foarte bine in fata stresului si sunteti optimisti, motivati in tot ceea ce faceti, inclusiv in planul sanatatii.

Hotarati sa va ingrijiti mai mult de propria sanatate, de propria stare de bine, astfel ca va propuneti fie sa mergeti la medic, fie sa urmati unele terapii si sa va rasfatati. Aceste actiuni va aduc o stare de bine generala si va ajuta sa aveti un organism mai sanatos si mai rezistent in fata afectiunilor de sezon.

horoscopul sanatatii - horoscop saptamanal

In cazul nativilor care sufera de boli cronice, se va simti o ameliorare a semnelor si simptomelor acestor boli, in unele cazuri aceste ameliorari fiind chiar pe termen lung.

Sfatul astrologului: organizati-va mai bine pentru a avea mai mult timp pentru voi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 18 si 24 noiembrie va aduce cateva riscuri in privinta sanatatii, fiind vizate anumite sisteme de care ar trebui sa va ingrijiti mai mult. Sanatatea fizica este pusa la incercare, iar sisteme precum muscular, osos, nervos si pulmonar sunt sensibilizate in aceasta perioada.

Citește și:

Este posibil sa va confruntati cu dureri articulare, osoase, musculare, dureri de cap sau afectiuni in sfera respiratorie, cum ar fi raceala/gripa, sinuzita, rinita, amigdalita sau in cazuri mai grave chiar pneumonie. Astrologul va sfatuieste sa va ingrijiti starea de sanatate si sa mergeti la medic daca este nevoie.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.