Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 18-24 noiembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Este recomandat sa va odihniti corespunzator, sa faceti miscare, sa adoptati o alimentatie energizanta si sa va feriti de frig.

Din punct de vedere al sanatatii psihice, astrologul va aduce vesti bune: aveti un tonus intelectual excelent, sunt favorizate procesele de invatare si emorare, asadar daca sustineti examene veti fi favorizati astral. Comunicarea este de asemenea stimulata in aceasta saptamana, astfel ca va rezolvati rapid problemele cu cei din jur si reusiti sa evitati conflictele.

horoscopul sanatatii - horoscop saptamanal

Sfatul astrologului: nu neglijati manifestarile neplacute si adresati-va medicului daca este nevoie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Perioada cuprinsa intre 18 si 24 noiembrie este pentru voi, dragi nativi Fecioara, incarcata de evenimente atat in planul sanatatii, cat si in cel social.

Va simtiti prinsi ca intr-un carusel intr-o avalansa de situatii care nu va lasa timp nici sa respirati. Va agitati, alergati, dar totodata rezultatele sunt exraordinare si cuceriti admiratia celor din jur. Reusiti sa impresionati prin creativitate, forta de munca si rezultate foarte bune.

Citește și:

Sanatatea fizica este de asemenea buna, organismul vostru rezista la stres, iar imunitatea este crescuta. Astrele arata ca bolile vor sta departe de voi, cel mult cateva ulburari organice usoare va pot crea neplaceri.

Sfatul astrologului: aveti incredere in voi caci veti reusi in tot ceea ce faceti.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.