Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 25 noiembrie-1 decembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana cuprinsa intre 25 noiembrie si 1 decembrie aduce multe vesti bune, atat in planul sanatatii, cat si in celelalte domenii ale vietii.

Soarele si Uranus participala in tot ceea ce inseamna a aduce binele in viata voastra: aceste planete va aduc noroc, sustinere, relatii si motivatie in tot ceea ce faceti.

Horoscopul Sanatatii in saptamana 25 noiembrie-1 decembrie

In planul sanatatii psihice, astrele va aduc optimism, motivatie si rezistenta in fata stresului, ba chiar entuziasm in proiectele demarate in acest timp. Aveti o memorie buna, comunicati excelent, convingeti usor si reusiti sa mobilizati chiar o echipa intreaga.

In planul sanatatii fizice vestile sunt la fel de bune. Sistemul imunitar functioneaza la cote maxime, iar bolile stau departe de voi. Pentru persoanele care sufera de afectiuni cronice, aceasta saptamana poate aduce o agravare a simptomelor in cazul bolilor nervoase si articulare. Astrologul va recomanda sa nu neglijati sfaturile medicului.

Citește și:

Sfatul astrologului: sanatatea, dar si viata, vin dupa cum va este inima. Fiti optimisti si increzatori si greutatile dispar.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Perioada cuprinsa intre 25 noiembrie si 1 decembrie va aduce, dragi nativi Taur, o perioda plina de provocari in domeniul sanatatii.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.