Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 2-8 decembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Pentru cei care sufera de afectiuni cronice, este indicat sa incercati sa nu va abatatei de la tratamentul de baza, pentru ca simptomele sa nu se intensifice. Sistemul urinar este de asemenea sensibil astfel ca va poate supara si o cistita.

Astrele arata ca adoptarea unui stil de viata sanatos tine medicul departe si intareste sistemul imunitar. Este indicat sa aveti o alimentatie bogata in fructe si legume, dar si un somn in orele indicate de medic.

Sfatul astrologului: probabil o schimbare majora aparuta brusc va pune la incercare sistemul imunitar. Adoptati un stil de viata sanatos si veti tine medicul departe.

horoscop lunar zodiacul sanatatii(1)(1).jpg

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru voi, dragi nativi Gemeni, perioada cuprinsa intre 2 si 8 decembrie va aduce voie buna, surprize placute si un tonus psihic excelent.

Comunicati cu usurinta, reusiti sa va impuneti punctul de vedere si sa convingeti usor audienta, ceea ce a aduce un plus in viata de zi cu zi. Sunteti norocosi, cu putere de munca si plini de voie buna, astfel ca sunteti tot timpul in centrul activitatilor si cei din jur abia asteapta sa fiti prezenti. Aveti succes si va faceti cunostinte noi.

Citește și:

Sanatatea este buna, este posibil ca afectiuni de sezon sa va dea unele batai de cap, insa astrele nu aduc suferinte grave. Desigur, depinde si de harta astrologica personala, insa nota generala in privinta sanatatii este una buna.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.