Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 2-8 decembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Sfatul astrologului: manevrati cu atentie obiectele, exista un mic risc de accidente.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, perioada cuprina intre 2 si 8 decembrie va aduce vibratii energetice noi.

Primiti o energie astrala pozitiva, va incarcati de optimism, de dragoste si voie buna. Deveniti mai intelegatori si parca intrati deja in spiritul sarbatorilor de iarna.

horoscop lunar zodiacul sanatatii(1)(1).jpg

In privinta sanatatii fizice, sunt sensibilizate sistemele osos, articular, hepatic si circulator. Este indicat sa evitati frigul, caci va este cel mai mare dusman. Odihna este de asemenea importanta, in special pentru mentinerea echilibrului hepatic. Puteti incerca sa aveti o alimentatie mai bogata in calciu, pentru a evita problemele osoase.

Sfatul astrologului: daca aveti unele suferinte, nu ezitati sa va prezentati medicului si incercati deopotriva si terapiile naturiste, par sa dea rezultate in aceasta perioada.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 2 si 8 decembrie va aduce o serie de influente in special in plan emotional, sentimental.

Va simtiti marcati de tot ceea ce se petrece in familie, in cuplu sau cu cei dragi. Astrele aduc vesti bune, se pare ca pur si simplu petreceti mai mult timp alaturi de cei dragi, un timp frumos, cu bucurii si momente de neuitat. Sunteti mai sensibili decat de obicei si tot ceea ce tine de creatie este favorizat in aceasta saptamana.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.