Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 9-15 decembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Mai precis, sanatatea variaza in functie de alegerile voastre, de aceea astrologul atrage atentia asupra unui stil de viata sanatos.

Sunteti mai optimisti si mai binedispusi decat de obicei, ceea ce va ajuta sa treceti cu usurinta peste obstacolele acestei saptamani. Tonusul psihic este excelent si aveti o capacitate mare de creatie.

Sfatul astrologului: faceti alegeri sanatoase.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativ Leu, starea de sanatate in perisoada cuprinsa intre 9 si 15 decembrie este intens vizata astral.

Organismul vostru raspunde intens, printr-o refacere rapida, la orice tip de tratament si regim adecvat. Starea voastra de sanatate este excelenta, iar pentru nativii suferinzi astrele aduc vesti minunate: starea de sanatate se amelioreaza impresionant.

Organismul vostru are o mare capacitate de regenrare, iar daca trebuie sa suferiti o interventie chirurgicala, in aceasta saptamana este momentul, caci organismul vostru va reactiona pozitiv.

Citește și:

Starea psihica este de asemenea excelenta, sunteti increzatori, optimisti si plini de voie buna. Cu o asa stare psihica si organismul reactioneaza pe masura, capatand o imunitate excelenta.

Sfatul astrologului: mizati pe intuitie si incercati sa evitati conflictele.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, se anunta o saptamana excelenta in privinta sanatatii.

Ceea ce face speciala abordarea astrala consta in faptul ca bolile nu neaparat va ocolesc, dar organismul vostru suporta cu usurinta orice tip de stres in aceasta saptamana, incluzand stresul organic.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.