Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 9-15 decembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Prin urmare va simtiti excelent, chiar daca o raceala s-a instalat, pe voi nu va deranjeaza, nu va afecteaza in niciun fel, ba chiar uitati ca exista aceasta mica neplacere asupra sanatatii. Cam aceasta este atmosfera in aceasta saptamana.

Nativii Fecioara care sufera de boli cronice sunt de asemenea intr-o stare de bine, resimt mai usor boala si iau cu usurinta decizile sanatoase, fara sa le considere dificile.

Este evident ca tot acest comportament deriva dintr-o stare psihica excelenta. Sunteti motivati si mai optimisti ca niciodata. Credeti in bucuriile vietii, in fericire si tocmai aceste gaduri optimiste aduc binele in viata voastra.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Sfatul astrologului: bucurati-va de o vreme in care sanatate va surade si norocul va sta alturi, asadar este timpul sa demarati o serie de proiecte de care v-ati ferit pana acum.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Pentru voi, dragi nativi Balanta, perioada cuprinsa intre 9 si 15 decembrie este minunata in privinta sanatatii.

Citește și:

Obiceiurile sanatoase pe care le-ati adoptat in ultima jumatate de an isi arata acum roadele. Organismul vostru este mai puternic ca oricand, rezistent in fata stresului, cu o intensa capacitate de regenerare. Sistemul imunitar functioneaza excelent, iar bolile par sa stea departe voi.

Starea psihica este buna, insa este posibil sa treceti prin unele momente de melancolie. Poate Sarbatorile care se apropie va provoaca aceasta stare, poate finalul de an... In tot cazul, aceste stari vor trece repede si nu va vor afecta ritmul de zi cu zi.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.