Setari Cookie-uri

TRUSA de Sanatate pentru Craciun

Trusa de urgenta pentru Sarbatori isi are un rol important in aceste zile de excese alimentare, de consum de alcoo, fumat exagerat si sedentarism. Si cum dorim ca cei dragi, dar si noi, sa ne simtim cat mai bine, trusa medicala de Sarbatori ar trebui sa nu ne lipseasca din preajma.

De aceea este indicat sa aveti la indemana:

Trusa medicala pentru Craciun: Dureri de cap si alte dureri

Durerie de cap sunt frecvente de Sarbatori, avand la baza mai multe mecanisme: fie consumul brusc de alimente grase si alcool, fie excesul de tutun, fie trecerea brusca de la un ritm alert la o perioada linistita, cu somn lung. In tot cazul, durerile de cap pot sa ne strice o zi intreaga, de aceea trusa noastra de sanatate trebuie sa prezinte cateva remedii pentru dureri. Nu uitati ca hidratarea alunga durerea de cap si activeaza multe medicamente, de aceea orice tratament trebuie luat cu un pahar mare de apa.

Citește și:

Puteti opta pentru pastile care contin ibuprofen, paracetamol insa trebuie sa stiti ca pastilele care contin metamizol ar trebui evitate! Incercati si alifie chinezeasca si tratamente naturiste pentru dureri de cap.

Trusa medicala pentru Craciun: raceala si gripa

Pastilele care contin ibuprofen sau paracetamol sunt utile si in raceala, acestea fiind atiinflamatoare generale, analgetice generale, astfel ca sunt folosite in mai multe afectiuni. Trusa de sanatate mai poate contine un sirop de tuse homeopat si o frectie.

Daca simptomele sunt grave, febra foarte mare, este indicat sa va prezentati la medic. Desigur, din trusa medicala nu trebuie sa lipseasca termometrul.

Vizionare placuta


Kudika
24 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.