HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 – Zodia Berbec

Pentru voi, dragi nativi Berbec, anul 2014 aduce in principal vesti bune in privinta sanatatii, insa foarte multe aspecte din acest an sunt determinate chiar de voi.

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 28 iulie – 3 august

In prima parte a anului este posibil ca unele afectiuni, in special cele cronice sau cele “mostenite”, sa va creeze usoare probleme, insa astrele nu aduc vesti ingrijoratoare. Depinde, desigur, de harta personala a fiecaruia, insa sanatatea este chiar destul de buna in acest an.

HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 pentru fiecare zodie

Se pot resimti in 2014 toate efectele pozitive ale anului precedent, an in care ati lucrat intens la ceea ce inseamna modificarea stilului de viata intr-unul mai bun si mai sanatos. V-ati informat in privinta unei alimentatii adecvate, ati cautat un tip de miscare care sa va reprezinte si sa poata deveni un program de drum lung, ati gasit metode de a lupta impotriva stresului, dar si echilibrul interior, emotional, a devenit mai puternic.

Toate aceste eforturi vor avea ecou in 2014, an in care starea de sanatate este mai buna, sistemul imunitar mai puternic, iar pentru cei care doresc sa conceapa un copil, anul 2014 aduce fertilitate sporita.

Finalul verii si inceputul toamnei poate aduce risc pentru accidente sau afectiuni mai serioase, care necesita investigatii medicale de specialitate. Nu ezitati sa mergeti la medic pentru ca orice afectiune tratata la timp gaseste vindecarea.

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 16-22 iunie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: