Setari Cookie-uri

HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 - Sanatatea devine o prioritate

Fiecare zodie va primi infleunte astrale in privinta sanatatii. Pentru multi nativi ai zodiacului, sanatatea va ocupa, daca nu deja s-a intamplat aceasta, un loc prioritar in viata de zi cu zi. Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii in anul 2014.

Sfatul astrologului pentru 2014: fiecare actiune are si o reactiune. In functie de cum actionati, organismul va raspunde printr-o sanatate mai buna sau mai putin buna. Astrele va sustin, insa este nevoie si de efort din partea voastra.

HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 – zodia Taur

Sanatatea devine un plan prioritar pentru voi in 2014, dragi nativi Taur.

Probabil ati simtit deja din a doua jumatate a lui 2013 ca organismul vostru este mult mai sensibil, ca afectiunile cronice, acolo unde este cazul, au fost mai evidente. Ei bine, in 2014 va trebui sa actionati cu privire la sanatatea voastra.

HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 pentru fiecare zodie

Daca pana acum v-ati gandit poate ca simptomele vor trece de la sine, anul 2014 va cere ingrijire si atentie pentru propria persoana, va cere odihna, tratament corect si modificarea stilului de viata. Se pare ca unele astre sunt “hotarate” sa va faca ordine in viata si sanatate, asadar alegerile gresite vor fi pedepsite.

Citește și:

Sistemul digestiv este sensibil, de aceea trebuie sa adoptati o alimentatie sanatoasa. Mai mult decat atat, anul 2014 este foarte important in ceea ce priveste autocunoasterea.

Va trebui sa va intelegeti semnalele organismului, sa retineti care sunt alegerile care ii fac bine si care nu, fiind determinati sa fiti foarte sinceri cu voi insiva. Este posibil sa va descoperiti unele limite sau poate, daca au fost descoperite deja, sa le acceptati.

Este indicat sa mergeti la medic cu fiecare ocazie, sa nu va neglijati simptomele, mai ales daca acestea se repeta, si sa duceti pana la capat orice tratament, oricat de banal al parea.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.