Setari Cookie-uri

HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 - Sanatatea devine o prioritate

Fiecare zodie va primi infleunte astrale in privinta sanatatii. Pentru multi nativi ai zodiacului, sanatatea va ocupa, daca nu deja s-a intamplat aceasta, un loc prioritar in viata de zi cu zi. Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii in anul 2014.

Sfatul astrologului: anul 2014 este un an al vindecarii. Va trebui sa va cautati punctele slabe si sa tratati la timp orice problema aparuta.

HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 – zodia Gemeni

Nativii Gemeni traverseaza un an provocator, atat in privinta sanatatii, cat si in alte domenii ale vietii.

Vi se cere responsabilitate, astfel ca va trebui sa va faceti un plan in privinta sanatatii. Informati-va cu privire la o alimentatie sanatoasa, gasiti propriul ritm de miscare si mergeti la medic. Odihna este foarte importanta in refacerea organismului, de aceea este necesar ca ori de cate ori suferiti o tulburare, sa va odihniti suficient.

HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 pentru fiecare zodie

Motorul afectiunilor in anul 2014 este stresul. Se pare ca o serie de evenimente va determina sa faceti multe schimbari in viata voastra, schimbari care, chiar daca sunt benefice si contribuie la dezvoltarea voastra, va aduc totusi stres si tensiuni.

Citește și:

Organele sensibile la stres pot da semne de suferinta mai ales in prima parte a anului. Astfel ca sistemul nervos, inima, glicemia (pancreasul), sistemul imunitar si uro-genital sunt in principal sensibilizate, dar si ficatul si tubul digestiv, in plan secund.

Va trebui sa cautati terapii naturiste, sa mergeti la bai daca este nevoie, sa va faceti timp pentru a va rasfata atat corpul, cat si psihicul. Incercati ca macar o data pe luna sa aveti o iesire pentru relaxare, cu multa odihna si calm, poate chiar in zone cu aer curat – munte, mare, provincie.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.