Setari Cookie-uri

HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 - Sanatatea devine o prioritate

Fiecare zodie va primi infleunte astrale in privinta sanatatii. Pentru multi nativi ai zodiacului, sanatatea va ocupa, daca nu deja s-a intamplat aceasta, un loc prioritar in viata de zi cu zi. Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii in anul 2014.

In a doua jumatate a anului starea de sanatate este mai buna, poate ca v-ati obisnuit deja cu presiunile si ati gasit metodele prin care puteti tine stresul in frau. Luna august prezinta risc de accidente, mai ales daca veti calatori. Se recomanda prudenta.

Sfatul astrologului: somnul, miscarea si mancarea – acestea vor fi leacuri pentru trup si suflet.

HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 – zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, anul 2014 este unul norocos, astrele va favorizeaza sanatatea, dar si planul emotional si financiar.

HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 pentru fiecare zodie

Organismul vostru este mai puternic, imunitatea mai buna, organele se regenereaza mai repede si nevoia de odihna este mai mica. O energie astrala intensa va invaluie si va ramane alaturi pentru cea mai mare parte a anului 2014.

Veti reusi acum sa va tineti mai bine de planurile voastre, sa va respectati mai usor meniu, programul de miscare, dar si tratamentul in cazul nativilor cu boli cronice. Astrele nu va mai tulbura mentalul sau planul spiritual, astfel ca va simtiti mai usurati, mai impliniti si mai optimisti.

Citește și:

Primiti in 2014 o sustinere impresionanta din partea celor dragi, care va vor ajuta si vor interveni ori de cate ori nu puteti birui singuri. Va vor fi alaturi si va vor influenta pozitiv.

Prima parte a anului este favorabila sanatatii. Este posibil sa primiti unele vesti bune sau unele rezultate primite de la medic sa fie mai bune decat va asteptati, chiar daca stiti ca nu ati fost tocmai “usa de biserica”. Trebuie sa profitati de aceste influente astrale pozitive si sa incercati sa va pretuiti tot mai mult sanatatea.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.