Setari Cookie-uri

HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 - Sanatatea devine o prioritate

Fiecare zodie va primi infleunte astrale in privinta sanatatii. Pentru multi nativi ai zodiacului, sanatatea va ocupa, daca nu deja s-a intamplat aceasta, un loc prioritar in viata de zi cu zi. Descopera ce iti rezerva astrele in privinta sanatatii in anul 2014.

Cea mai tensionata parte a anului va fi in lunile de vara, poate si in prima parte a toamnei. Este posibil sa se petreaca unele schimbari majore in viata voastra, schimbari care va aduc adevarate perioade de stres.

Sfatul astrologului: faceti alegerile bune, chiar daca uneori sunt mai greu de pus in practica si bazati-va pe ajutorul celor dragi.

HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 – zodia Leu

Nativii Leu sunt premiatii zodiacului! Primesc influente pozitive de la Jupiter si se bucura de succes in aproape toate planurile vietii.

HOROSCOPUL SANATATII pentru anul 2014 pentru fiecare zodie

Luna neagra le este dusman doar in privinta sanatatii, in sensul ca nativii Leu sunt predispusi la unele afectiuni, in special cele cu transmitere ereditara sau cele care provin din unele leziuni organice mai vechi. Cu toate acestea, puterea de regenerare a organismului este mare, iar sistemul imunitar functioneaza excelent, astfel ca aceste riscuri pot sa nu se materializeze.

Citește și:

Este important sa fiti mai atenti cu sanatatea voastra decat pana acum, sa alegeti cu mai multa grija ce puneti in farfurie si sa nu va mai gasiti tot felul de scuze pentru a nu merge la sala.

In tot cazul, chiar cu Luna Neagra in preajma, astrele va sustin destul de mult, astfel ca, daca aveti doar putin grija de voi, sanatatea va fi buna pe tot parcursul anului.

Fiti optimisti si curajosi si nu ezitati sa cereti ajutorul celor dragi cand este nevoie, nu fiti orgoliosi si nici mandrii.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.