Comunicat de presa

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!
Ingredientele obligatorii care trebuie sa se regaseasca in compozitia gelurilor intime cu adevarat folositoare.

  • igiena intimapH-ul - zona intima are o sensibilitate ridicata, de aceea flora vaginala contine bacterii benefice care asigura in mod natural protectia impotriva agentilor patogeni si infectiilor. De aceea, gelul intim trebuie sa aiba un pH neutru, care sa nu afecteze echilibrul florei vaginale sau aciditatea acestui mediu.
  • Probioticele din iaurtul filtrat – aceste organisme vii sunt cel mai adesea obtinute in urma procesului de fermentare a iaurtului si au rolul de a reface echilibrul natural al organismului si de a intari sistemul imunitar al zonei intime. Probioticele asigura protectia impotriva infectiilor, prin reechilibrarea pH-ului florei vaginale si asigurarea unei stari de confort.
    • Acidul lactic – lactobacilii aflati in componenta acidului lactic constituie o parte integranta a florei microbiene intime. Acestia sunt considerati ca fiind bacterii benefice, care creeaza o bariera naturala impotriva agentilor patogeni vaginali, ajuta la refacerea membranei mucoasei si in acelasi timp ajuta la redobandirea sanatatii zonei intime in urma unei infectii.
  • Acidul hialuronic –gelurile de igiena intima ce contin acid hialuronic asigura mentinerea hidratarii, elasticitatii si delicatetii pielii din zona intima si simultan mentine prospetimea prin controlul si indepartarea mirosului neplacut.
  • Extractul de Aloe Vera - reduce inflamatiile, calmeaza pielea si mentine elasticitatea acesteia. Mai mult decat atat, Aloe Vera asigura stimularea imunitatii zonei vaginale, scazand astfel riscurile afectiunilor intime.
  • Extractul de arbore de ceai este util pentru ameliorarea candidozei vaginale si are proprietati antifungice.

Foto@Shutterstock.com

Aloe vera: Efecte miraculoase asupra sanatatii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: