Setari Cookie-uri

Cum iti alegi corect produsele de igiena intima?

Orice femeie s-a lovit cel putin o data de dilema alegerii produselor de igiena intima sanatoase si potrivite pentru nevoile sale. Asta deoarece cel putin o data in viata s-a confruntat cu infectii vaginale, iritatii, secretii abundente, etc. Produse exista, pareri si mai multe, insa rar se gasesc sfaturi concrete despre ceea ce ar trebui sa contina acestea, cum actioneaza si ce beneficii aduce utilizarea lor.

  • Glicerina amelioreaza inflamatiile. De aceea, evitati sapunurile foarte parfumate, intrucat zona intima ar putea avea de suferit in urma utilizarii lor. In schimb, optati pentru geluri de dus cu glicerina, care sunt suficient de delicate pentru igienizarea acestei zone a corpului.

Toate aceste ingrediente speciale previn si reduc aparitia dezechilibrelor la nivelul florei vaginale, ajuta la imbunatatirea vietii sexuale si fac orice femeie sa se simta confortabil zi de zi.

***

O gama de produse adecvate igienei intime feminine ce respecta si lista de mai sus, este Gama Lady Health de la Ropharma. Produsele Lady Health au o eficienta clínica demonstrata si au in componenta ingrediente naturale.

Aboneaza-te si tu la Newsletterul Healthy pentru a primi si alte informatii din SANATATE. De asemenea iti recomandam sa vizitezi Forumul Healthy.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.