Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 27 ianuarie - 2 februarie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Sanatatea fizica este de asemenea buna, astrele va aduc energie si sporesc capacitatea de aparare si regenerare a organismului.

Sfatul astrologului: daca doriti sa faceti schimbari in stilul de viata, puteti incepe in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni vor traversa in continuare o perioada foarte buna in orice domeniu al vietii.

Asadar, dragi nativi Gemeni, este cazul sa va bucurati de ultima perioada in care Guvernatorul zodiei voastre se afla intr-o pozitie astrala favorabila.

horoscopul saptamanal al sanatatii ianuarie 2014

Aveti multa energie, capacitate intelectuala de invidiat, creativitate si capacitate de comunicare excelenta. Este posibil sa doriti unele schimbari, poate chiar unele majore, cum ar fi o calatorie sau o mutare intr-un alt oras, alta tara sau poate studii intr-un domeniu sau localitate diferita.

Citește și:

In plan fizic starea de sanatate este buna, desi sistemul imunitar pare a fi usor slabit. Astrologul va sugereaza sa va paziti de bolile de sezon si sa va controlati inima.

Sfatul astrologului: bolile respiratorii si cardiovasculare reprezinta un risc pentru voi in aceasta perioada, de aceea va sugerez prudenta.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, perioda cuprinsa intre 27 ianuarie si 2 februarie va aduce multe interactiuni cu cei din jur si nevoie de a va proteja sanatatea.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.