Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 27 ianuarie - 2 februarie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Va veti trezi in centrul discutiilor, atat al subiectelor de lauda, cat si al celor conflictuale. Prin urmare este nevoie de o flexibilitate mare, de nervi de otel si de autocontrol al impulsivitatii. Simtiti ca in jurul vostru unele persoane nu va sunt prietene, asa cum credeati, ceea ce va poate intrista. Va sugerez sa nu puneti la suflet toate nemultumirile si mai ales reactiile celor din jur, nu este indicat sa platiti voi pentru egoismul altora.

horoscopul saptamanal al sanatatii ianuarie 2014

Starea de sanatate este buna, dar ar fi loc de mai bine. Este indicat sa va respectati dieta, sistemul digestiv si ficatul sunt sensibile in aceasta perioda.

Sfatul astrologului: incercati sa va feriti de fig si mizati pe o alimentatie sanatoasa, neacida.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 27 ianuarie si 2 februarie va aduce mult dinamism, energie si voie buna.

Citește și:

Asadar starea psihica este excelenta, va simtiti motivati, entuziasmati in privinta unor schimbari sau proiecte noi, iar optimismul va umple viata. Asadar veti avea un tonus psihic excelent, veti fi activi, creativi, in centrul atentiei.

Starea de sanatate este foarte buna, insa, avand in vedere dinamica acestei saptamani, este posibil sa va suprasolicitati. Dozati-va energia, caci saptamana viitoare veti avea nevoie de energia pe care ati chivernisit-o in aceasta perioada.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.