Setari Cookie-uri

ANTIBIOTICELE sunt periculoase: Afla DE CE

Potrivit specialistilor, antibioticele reprezinta medicamentele cu cel mai mare impact pe termen lung asupra sistemului imunitar, a celui digestiv si la nivelul intregului organism.

• Scaderea imunitatii - “In cea mai mare parte, flora intestinala este responsabila si de mentinerea unui sistem imunitar sanatos si eficient. Dezechilibrele pe care administrarea de antibiotice le produce se extind si sistemului de aparare, deoarece flora intestinala nu mai poate sintetiza imunoglobulinele, cu rol esential in combaterea agentilor patogeni. In acelasi timp, acest lucru mareste si riscul dezvoltarii de noi tulpini de virusi care se opun viitoarelor tratamente,”explica specialistul Ropharma, Dr. Tania Bejan.

• Afectiuni ale rinichilor - “_utilizarea antibioticelor creste riscul instalarii insuficientei renale si a pietrelor la rinichi, astfel ca substantele nocive se depun in numar tot mai mare la nivelul tractului urinar, crescand expunerea in fata pericolului unei noi infectii_, “ sfatuieste Dr. Tania Bejan, specialist Ropharma.

Citește și:

• Alergii - persoanele care aleg sa urmeze tratamente cu antibiotice pot dezvolta reactii alergice cauzate de colorantii chimici si aditivii continuti de acestea.

Administrarea constanta a antibioticelor afecteaza functionarea normala a organismului, produc disfunctii fiziologice si scad capacitatea de aparare la nivel celular. O modalitate eficienta de a combate aceste efecte nefavorabile o reprezinta intarirea sistemului imunitar din interior. Activit Imuno Forte, suplimentul natural Ropharma, contine lapte colostru, lactoferina si vitamina C, ce stimuleaza imunitatea si cresc numarul de imunoglobuline, responsabile pentru combaterea infectiilor. In plus, Activit Imuno Forte reduce incidenta complicatiilor in diverse afectiuni datorita rolului sau antiviral si antibacterial.

***
Activit Imuno Forte se poate gasi in toata reteaua de farmacii Ropharma din tara, cat si online pe
www.ropharma-healthcare.ro la pretul de 24, 61 lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.