Setari Cookie-uri

HOROSCOPUL Sanatatii: Ce-ti rezerva ASRELE in saptamana 17-23 februarie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana cuprinsa intre 17 si 23 februarie este plina de adrenalina, de schimbari, tensiuni si bucurii, motiv pentru care planul psihic este intens marcat.

Va trebui sa va gasiti un echilibru interior la care sa apelati in situatiile extreme, de entuziasm sau de nervoziate, pentru a lua deciziile potrivite. Astrele va sfauiesc sa nu luati decizii sub influenta emotiilor, pentru ca este posibil sa gresiti.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare odie

Sanatatea fizica este buna, insa sunteti predispusi sa luati unele masuri care ar trebui atent analizate. Spre exemplu poate doriti o schimbare in sens estetic, astfel ca apelati la metode stomatologice, la tratamente ale chirurgiei estetice sau la solutii exagerate prin fitness, in tot cazul este bine sa va ganditi de doua ori inainte sa luati o astfel de decizie, aceasta nu pentru ca ar putea avea rezultate nefaste cat mai ales pentru ca... s-ar putea sa va razganditi in privinta a ceea ce vreti.

Citește și:

Sfatul astrologului: mizati pe moderatie in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, perioada cuprinsa intre 17 si 23 februarie va aduce curajul de a va asculta inima si intuitia.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.