Setari Cookie-uri

HOROSCOPUL Sanatatii: Ce-ti rezerva ASRELE in saptamana 17-23 februarie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Doriti sa nu mai tolerati acele lucruri care va incarca negativ sufletul si gandurile, va pun piedici in viata si in evolutia personala, prin urmare doriti sa faceti curatenie atat in viata voastra, cat si in relatie, familie sau in cercul de prieteni. Astrele va sfatuiesc sa fiti discreti si sa nu va etalati trairile interioare, chiar daca starea psihica va suferi fluctuatii.

Sanatatea fizica este buna, insa sistemulele nervos si digestiv pot fi afectata pe fondul stresului si a tensiunilor interioare. Este indicat sa va pastrati calmul, sa nu reactionati sub impulsivitate si sa nu faceti excese alimentare.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare odie

Sfatul astrologului: calmul va ajuta sa va mentineti sanatatea fizica si psihica.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru voi, dragi nativi Gemeni, perioada cuprinsa intre 17 si 23 februarie va tulbura rutina de pana acum. Cu alte cuvinte va veti confrunta cu situatii imprevizibile, insa in urma rezolvarii acestora va veti bucura de un intens sentiment de multumire, de satisfactie interioara si bucurie privind oportunitatile pe care viata vi le aduce in fata.

Citește și:

Asadar in prima parte a saptamanii sanatatea psihica este tulburata, sunteti tensionati, suprasolicitati, stresati, insa in a doua jumatate a saptamanii sunteti veseli, multumiti si motivati.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.